a Élő távfigyelő, ennek hívása után mindent lát (akciós15e!) - Biztonságtechnika -

Feltöltő neve: afee001
Feltöltés ideje: 2014. december 07., vasárnap
Hirdető neve: afee001
E-mail cím: afee001@gmail.com
Telefonszám: 06209763793
Kedvencekbe!
Csak hívni kell ezt a K800i videótelefont bárhonnan, automatikusan felveszi magát és élőben látható-hallható az Ön hívó mobilja kijelzőjén ennek a környezete, egy lakásban, irodában, üzletben, autóban, bárhol ahol elhelyezik*!
Önnek semmi laca-faca, csak felhívnia, tölteni és természetesen előtte csak be kell lapcsolnia kell ezt a Videómobilt az Ön saját Videóhívásra is alkalmas mobiljával!
Akinek nincs saját Videóhívásra alkalmas mobilja, az is kérhető! Ekkor azonban oda-vissza, kétirányú Videótávmegfigyelés is megoldható!
Azonban csak háttérlehallgatásra is használható, lakásban, irodában, autóban, üzletben, csak egy hanghívást kell indítani erre a videómobilra!
Így ezen Videó Telefonok titkos Élő Videós Távmegfigyelésre valamint lakás, üzlet, iroda, raktár, autó, élőben való távmegfigyelésére is , idős emberek, babyszitter, gyermekek távellenőrzésére,használható csak hívni kell!
E videómobil speciális vezérlésű Bluetooth mikrofonja, egy másik helyiségben is lehallgathat, így ezzel a párossal két helyen figyelhet.
E speciális Bluetooth mikrofon, bármely más Videótelefont is tud Aktiválni Élő Távmegfigyelőnek vagy bármely sima mobiltelefonból képes lehallgatót csinálni! Maga
Ez a Bluetooth mikrofon egy speciális vezérléssel kezeli a bejövő videóhívást, hogy bármely videó telefonálásra alkalmas mobilt tudjon kezelni, azaz ekkor, automatikusan már élőben láthatod a saját Mobilod kijelzőjén, a hívott mobil környezetét bármikor, bárhonnan.
Kiváló kiegészítő lehet egy meglévő lakás vagy autóriasztó mellé, mert riasztás után egy hívással minden látható, ellenőrizhető.
Ár: Akciósból az utolsó, már 15eFt-tól. (Maga a videótelefon ingyen van, mert egyedül a speciális vezérlő Bluetooth külső mikrofon 15ezerben kérhető)
+36209763793
www.vyctor.atw.hu
www.spymobile.hupont.hu
afeex2@gmail.com
Skype: afeex2
Viber
Az pár mm-es kamerája miatt bármibe berejthető. Így ez a K800i videómobil egy hívással kém mobilként, lakás, üzlet, iroda, raktár, idősek, gyerekek távmegfigyelésére használható.
Azonban e K880i Bluetooth Aktivátora hanghívással csak lehallgatásra is használható, de bármely más BT mobillal is vagy akár bármely másik videótelefonnal távmegfigyelésre is!
Bármikor, bárhonnan egy videó hívással kipróbálható messziről kérésre, ekkor ide beláthat az Ön videó telefonja kijelzőjén keresztül.
Hogyan indíthatsz, illetve fogadhatsz videohívást?
1. A hívás mindkét résztvevőjének 3G telefonnal kell rendelkeznie (videóhívásra alkalmas mobil kell)
2. Mindkettőtöknek 3G lefedettségi területen kell tartózkodnia.
3. Ha videotelefonálás közben bármelyikőtök elhagyja a 3G lefedettségi területet, akkor a videohívás megszakad, de továbbra is automatikusan, hanghívással ellenőrizhető e Videó Mobil környezete!
Videóhívás költségei 60-90-120Ft lehet legolcsóbb percenként. Persze a fontos információt egy percen belüli hívással is beszerezhető.
Kérésre Bármikor, Bárhonnan egy videóhívással kipróbálható messziről, és ide beláthat hozzám, ugyanígy bárhova beláthat, behallgathat ahová előzőleg behelyezi ezt!